Festival Outfits

Het is bij ieder festival weer de grote vraag: Wat moet ik aandoen? Wat je aandoet hangt natuurlijk het meest af van het weer, maar ondanks het weer heb je het toch wel vaak warm op een festival. Op deze pagina geven we je een aantal tips en voorbeelden wat je zou kunnen dragen op een festival. Want het festivalseizoen is al een tijdje bezig. We kijken vooral af bij de sterren. Wat hadden zij de afgelopen festivals aan? Welke schoenen droegen zij? Welke accessoires zijn helemaal hot dit jaar? Al deze dingen worden besproken op deze pagina!

Schoenentips

Welke schoenen je aanmoet is altijd de vraag. Als het slecht weer is worden je schoenen super vies en is het moeilijk om deze weer schoon te krijgen. Een tip is dus: doe je oude stijlvolle sneakers aan. De sterren dragen met slechtweer trendy regenlaarzen is allerlei kleuren of cowboy boots worden ook veel gekozen. Slippers op festivals word ook veel gedaan. Aangezien er op festivals drank in plasticbekers wordt geschonken is dit inderdaad mogelijk. Het is natuurlijk nooit fijn om in iets scherps te staan en daardoor je dag te laten verpesten. Daarom is mijn tip: draag sneakers! 

Kledingtips

De sterren op Chocella 2015 waren vooral veel te zien in maxidresses met haar accessoires. Veel sterren blijven kiezen voor franjes omdat dit nog steeds helemaal hot is. Combineer je korte broek en shirtje altijd met een leuke blouse of een leuk vestje. Mocht het ’s avonds kouder worden heb je deze in ieder geval altijd bij. Je kan je jasje opbergen in een kluisje of omknopen.

Accessoires

Combineer je outfit altijd met een leuk klein tasje. Hier kan je je geld, bonnen en eventueel andere spullen in opbergen. Neem ook altijd een klein borsteltje mee. Zo kun je je haren bij de toiletten altijd even snel kammen.

We hopen dat dit voldoende tips waren over de perfecte festival outfits. Houd onze blogs in de gaten voor meer tips. Veel plezier!